miercuri, 2 martie 2011

Concurs Pizza Hut

Pentru toti cei care doresc sa se bucure in familie de o masa savuroasa, intr-o atmosfera calda si relaxata, Pizza Hut vine cu o noua oferta greu de refuzat.
De luni pana vineri, parintii care vin sa ia masa la Pizza Hut alaturi de cei mici au parte de o surpriza delicioasa: la orice portie de paste sau pizza comandata primesc gratuit un meniu pentru copii.
Prichindeii isi pot alege dupa pofta inimii fie o pizza Margherita normala, fie o portie de Spaghetti Junior cu sos Alfredo sau o portie de cartofi copti la cuptor serviti impreuna cu o frigaruie de pui bine rumenita, plus un Desert Junior.
Oferta este valabila pentru copiii de pana la 10 ani, prezenti la masa si nu este disponibila la pachet.
Aceasta nu este singura oferta speciala derulata in prezent de lantul de restaurante casual Pizza Hut. Clientii mai pot opta de asemenea si pentru oferta de pranz cu doar 10 lei sau pentru oferta “Mananci cate pizze vrei cu doar 19,90 lei”.
Mai mult, pana pe 16 martie, pagina de Facebook a Pizza Hut Romania (http://www.facebook.com/#!/PizzaHut.Romania?sk=wall) gazduieste concursul "Super Cunoscatorii Pizza Hut sunt Premiati", competitie in cadrul careia, in fiecare luni, miercuri si vineri, fanii Pizza Hut pot castiga vouchere de consumatie pentru meniurile amintite mai sus. Tot ce trebuie sa faca pentru a fi castigatori este sa raspunda corect si in timp util la intrebarile despre brand lansate de organizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu